EMEA & de ME-vereniging

organiseren Breakfast Colloquium ivm

Myalgische Encefalomyelitisch (ME)

in het Europees Parlement

gehost door MEP Mevr. Helga Stevens!

 

De Europese ME Alliantie is een samenwerkingsverband van 13 ME-organisaties in Europese landen die als gemeenschappelijke doel 'het bevorderen van het biomedisch onderzoek in Myalgische Encephalomyelitis en het vergroten van het bewustzijn van deze slopende neurologische ziekte' hebben.

Na maanden van planning, door EMEA & de ME-vereniging, kwam deze bijeenkomst op hoog niveau in het Europees Parlement op 7 maart 2017 tot stand.

De bijeenkomst zal betrekking hebben op de verschillende onderwerpen waar leden van het Europees Parlement zich bewust van zouden moeten zijn - en dit met inbegrip van het creëren van bewustzijn over de kwaliteit van leven en handicap ten aanzien van mensen met ME.

De agenda is opgesteld door EMEA in samenwerking met MEP mevrouw Helga Stevens.

De bijeenkomst zal worden gehouden met ontbijt en EMEA hoopt het proces van de manier waarop ME wordt benaderd/waargenomen, de behandeling en de financiering van onderzoek voor myalgische encefalomyelitis binnen het politieke klimaat in de EU kan beginnen.

De line-up van sprekers Dr Ian Gibson (UK), Dr Olli Polo (Finland), Nancy Van Hoylandt (EMEA België), dr Louise Brinth (Denemarken), MEP Assistent László Lovász (Hongarije - VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap), en dr Nigel Speight (UK).

Inschrijven kan hier als u aanwezig wil zijn op dit Breakfast Colloquium in het Europees Parlement.

invitation breakfast colloquium

 

   
<<  September 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
   
   

Leden login  

   
© ME Vereniging, all rights reserved